Pilgrim Nation met terugblik op Superbowl -3

In het derde kwart natuurlijk de college-tradition, dit keer over the University of Syracuse. Behalve mooie tradities als de “Dome Stomp” en “flipping the flag” is het gemiddelde aantal van 30.000 toeschouwers bij het basketbal ook zeker het vermelden waard. Bijnaam van het stadion is The Loud House.
Pilgrim Nation gaat over Amerikaanse sporten met een Leidse twist en dat rekken de presentatoren graag op als het uitkomt. Op 8 maart begint de World BaseBall Classic en het Nederlandse team doet ook mee. Aangezien het toernooi wordt georganiseerd door de MLB doen de grote sterren van het honkbal ook mee. Wat voor Nederland niet verkeerd is. Xander Bogaerts, Didi Gregorius, Jurickson Profar, Jonathan Schoop, Andrelton Simmons en Chadwick Tromp zijn enkele van de grote namen die voor het Nederlands team uit gaan komen. Geen favoriet, maar wel een gevaarlijke outsider.

Deze video maakt deel uit van Sport071 van woensdag 22 februari 2023. Beluister de gehele uitzending of bekijk alle video's van dit programma.

Gepubliceerd: 22 februari 2023



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×