Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen in stadhuis

Woensdagavond 6 maart a.s. organiseert de gemeente een uitslagenavond over de gemeenteraadsverkiezingen in het stadhuis. Centrale plaats van handeling is de Burgerzaal, waar de bezoekers via grootbeeldprojectie op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken.

Naast de Leidse uitslagen (een tussenstand om plm. 21.45 uur, en de einduitslag om plm. 23.00 uur) zullen ook beelden vertoond worden van de landelijke uitzending van de NOS en van het regionale verkiezingsprogramma van TV West. TV West is overigens zelf live in de Burgerzaal aanwezig. Ook Radio Holland Centraal doet live verslag. Burgemeester Postma zal de tussentijdse- en de einduitslag bekend maken. Tussendoor zullen de lokale politici aan de tand gevoeld worden door de hoofdredacteur van het Leidsch Dagblad, de heer Kees van der Malen. Na de sluiting van de stembureaus (21.00 uur) zal dit het karakter hebben van een voorbeschouwing, na het bekend worden van de Leidse uitslag zal de Leidse politieke toekomst natuurlijk onderwerp van gesprek zijn. De uitslagenavond begint om 20.30 uur en zal ± 24.00 uur beëindigd worden. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×