Nieuw asfalt voor IJsselmeerlaan

Maandag is de gemeente begonnen met onderhoud aan de rijbaan van de IJsselmeerlaan tussen de Drontemeerlaan en de Willem de Zwijgerlaan. De werkzaamheden duren vier weken. Verkeer dat de Merenwijk ingaat wordt omgeleid via de Gooimeerlaan. Het autoverkeer dat de wijk verlaat, houdt doorgang tijdens de werkzaamheden.

De rijbaan van de IJsselmeerlaan krijgt nieuw asfalt en door de verbreding van de middenberm wordt elke rijbaan versmald tot één rijstrook. Tijdens de werkzaamheden wordt het autoverkeer dat de Merenwijk ingaat omgeleid via de Gooimeerlaan. Verkeer uit de richting Leiderdorp wordt eveneens omgeleid. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 15 maart. Aansluitend wordt vanaf maandag 18 maart de westelijke rijbaan, Merenwijk-uit, onder handen genomen. De doorsteek bij de Abraham Crijnsenstraat blijft gedurende de werkzaamheden afgesloten. Vrijdag 29 maart vanaf 16.00 uur is de gehele IJsselmeerlaan weer opengesteld voor het autoverkeer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×