Bejaarde vrouw gewond bij beroving

Een 76-jarige vrouw uit Leiden raakte woensdagmiddag 6 maart rond 13:45 uur gewond toen twee onbekende jongens haar wilden beroven op de hoek van de Lammenschansweg en de Zoeterwoudsesingel. De vrouw, die de riem van haar handtas stevig om haar pols had gedraaid, viel voorover op de stoeptegels, toen de jongens aan haar tas trokken. Zonder de tas zijn de twee laffe jongens er op hun fietsen in de richting van de Witte Singel vandoor gefietst. De vrouw is naar de huisartsenpraktijk op de Lammenschansweg gelopen, waar de huisarst medische zorg verleende. Er werd geconstateerd dat haar arm uit de kom was. Met de ambulance is de vrouw naar het LUMC gebracht. Bij de aangifte heeft de vrouw een signalement van de twee jongens kunnen geven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×