Stormschade in Leiden valt mee

In de regio is net als bij de storm van 26 februari op verschillende plaatsen de nodige overlast ontstaan door de harde wind van zaterdagavond en -nacht. Voor zover bekend zijn daarbij geen gewonden gevallen. Wel raakten woningen, panden en auto’s beschadigd.

In de Breestraat in Leiden kwamen diverse dakplaten naar beneden. Dit leverde een gevaarlijke situatie op voor voorbijgangers. De Breestraat is afgesloten geweest voor al het verkeer. De brandweer heeft twee daken van twee panden waar bouwwerkzaamheden worden verricht schoongemaakt. In Leiden vielen verder twee grote bomen op een woonboot op de Adries Schotkade. De schade bleef beperkt. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de bomen in stukjes gezaagd. In de Kloksteeg bij de Pieterskerk is een feesttent van 20 bij 40 meter omvergewaaid.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×