Puber pleegt ontucht met peuter

De Leidse politie heeft een zestienjarige jongen uit Valkenburg aangehouden op verdenking van ontucht met een vierjarig meisje. Dat is woensdag bekendgemaakt. Een motoragent zag de jongen afgelopen maandag met een brommer rijden over de Plesmanlaan en hield hem aan omdat zijn passagiere geen helm droeg.

Het kleine meisje zou familie van hem zijn. De agent vertrouwde de zaak niet, omdat de jongen erg nerveus werd. Uiteindelijk vertelde de kleuter dat ze de jongen niet kende en door hem was meegenomen. De bromfietser gaf toe dat hij het meisje tegen haar wil had meegenomen en ontuchtige handelingen met haar wilde plegen. De zestienjarige Valkenburger is aangehouden en zit nog vast.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×