Politie zoekt straatbende

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die zaterdag 23 maart jl. plaatsvond in Noordwijk. Een 34-jarige automobiliste uit Noordwijk kreeg op die zaterdag rond 23.05 uur op de Nieuwe Zeeweg de schrik van haar leven. Op het moment dat de vrouw voor een verkeersdrempel afremde, stormde een aantal jongeren op de auto af, openden de portieren en gristen een aantal cassettebandjes uit de auto. Ook werd de vrouw door één van de belagers betast.

Net zo snel als ze kwamen verdween de groep ook weer. De vrouw deed aangifte en de politie heeft een onderzoek ingesteld. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Noordwijk, telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×