Inschrijving kinderrommelmarkt Koninginnedag

Kinderen tot vijftien jaar kunnen ruimte reserveren voor een plekje op de kindervrijmarkt die op Koninginnedag in het centrum van Leiden wordt gehouden. Er zijn plaatsen op de Nieuwe Rijn, de Vismarkt, de Botermarkt of op de Breestraat. Alleen kinderen met een plaatsbewijs mogen aan de kinderrommelmarkt meedoen. De inschrijving begint op woensdag 3 april en duurt tot dinsdag 23 april.

Plaatsbewijzen zijn af te halen van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur bij de afdeling Warenmarkten van de gemeente aan de Zonneveldstraat 10. Kinderen kunnen hun reservering zelf ophalen. Ook ouders kunnen een plekje voor hun kinderen reserveren, mits zij het trouwboekje, paspoort of identiteitsbewijs meenemen waar de kinderen in zijn bijgeschreven. Gouden Petje Tijdens de kinderrommelmarkt wordt ook het Jeugd Muziek Concours `Het Gouden Petje` gehouden. Kinderen maken kans op `Het Gouden Petje` door op straat muziek te maken. Ook hiervoor moeten zij een plaatsbewijs hebben, waarvoor dezelfde regels gelden als voor de rommelmarkt. Er zijn twee categorieën: van zes tot en met tien jaar en van elf tot en met vijftien jaar. De jonge straatmuzikanten kunnen aantrekkelijke prijzen winnen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×