Lennon & McCartney, gezongen door Lisa Boray, Lydia van Ham, Herman van Doorn en Han van Eijk.

Lennon & McCartney in Stadsgehoorzaal

De Beatles zijn hét muziekicoon van de jaren zestig. Veetig jaar na dato zijn zij nog steeds actueel; een inspiratiebron voor alle generaties popmuzikanten en fans. Ze begonnen ergens achter in een garage als de Quarry Men en veroverden met hun muziek de hele wereld. Vier Nederlandse zangers van formaat geven op 5 april met een fantastische live band een hedendaagse interpretatie aan het onvergankelijke repertoire van de “Fab Four”.

Naast originele uitvoeringen zijn er ook verrassende, hedendaagse arrangementen gemaakt door toetsenist Glenn Corneille (1970). Hoewel de voorstelling zich concentreert op het componisten- en tekstschrijvers-duo Lennon & McCartney wordt een speciale ‘in memoriam”-gedeelte gewijd aan de onlangs overleden George Harrison. Het concert vindt plaats in de Grote zaal van de Stadsgehoorzaal en begint om 20.15 uur. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Stadsgehoorzaal, Breestraat 60 in Leiden, tel. 071 – 513 17 04. De kassa is tijdens werkdagen geopend van 10.00 – 18 .00 uur (do.tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. U kunt de kaarten ook bestellen via internet.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×