Weer veel inbraken in Leiden

Zondag werd in de middag of avond ingebroken in een woning aan de Breestraat. De inbreker kwam binnen na het inslaan van een ruit. Uit de woning is een groot aantal c.d.’s, mobiele telefoons, een duikhorloge, een draagbare radio en cv-speler, een paspoort en een rugzak gestolen. Dinsdag werd rond het middaguur ingebroken in een woning aan de Damastroos. De voordeur van de woning werd opengetrapt. De thuiskomende bewoonster overliep in haar woning twee inbrekers. Deze gingen er daarop vandoor. Wel zagen zij nog kans een zaktelefoon en een fotocamera mee te nemen. Een buurtbewoner hield dinsdagmiddag rond 14.00 uur in de Marijkestraat een 26-jarige Leidenaar aan. De man had bij verschillende woningen in de buurt geprobeerd in te breken, onder andere aan de Willem de Zwijgerlaan. De politie nam de verdachte van de buurtbewoner over en sloot hem in. Zij stelt een onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×