Boten die uit de Leidse grachten en sloten zijn verwijderd, worden aanstaande woensdag per opbod verkocht op het terrein van Rijkswaterstaat aan de Kenauweg, naast het dierentehuis Stevenshage.

Gemeente verkoopt bootjes

De gemeente Leiden verkoopt op woensdag 3 april de bootjes die de afgelopen periode uit de Leidse wateren zijn gehaald. Belangstellenden kunnen ter plekke een bod doen op een boot. Wie het hoogste biedt, is de nieuwe eigenaar.

Dinsdag 2 april tussen 12.00 en 15.30 uur kunnen liefhebbers al een bod uitbrengen op een zeilboot. Deze ligt in de Nieuwe Rijn ter hoogte van de Admiraal Banckertweg 15. Een biedformulier is verkrijgbaar bij de dienst Milieu en Beheer aan de Admiraal Banckertweg 15. De boot zal worden toegewezen aan de hoogste bieder.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×