Mishandeling op Nieuwe Beestenmarkt

Een 31-jarige man uit Hazerswoude-Dorp is afgelopen zaterdag mishandeld door twee onbekende mannen in een cafe aan de Nieuwe Beestenmarkt. Hij verklaarde aan een tafeltje naast de daders te hebben gezeten toen hij om onduidelijke redenen woorden kreeg met het tweetal. Hierop is hij geslagen en met een kapot bierflesje in zijn nek geraakt. Het personeel heeft het drietal uit de zaak gezet, waarna de mishandeling op straat verder ging. Hierop heeft het personeel het slachtoffer naar binnen gehaald. In het LUMC werden een gebroken neus, een diepe wond in de nek en twee bulten op het hoofd geconstateerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×