Presentatie vaargids in De waag

Aanstaande zaterdag wordt in het Waaggebouw in Leiden de vaargids ‘Varen door het Holland van Toen’ gepresenteerd. De nieuwe vaargids bevat zeven aaneen gesloten vaarroutes langs het historische ‘Holland van Toen’ en door het Groene Hart.

De beschreven routes zijn voor zowel de ervaren als de beginnende watersporter bedoeld. De eerste twee exemplaren van de vaargids worden aangeboden aan de heer J. Streng, gedeputeerde van de provincie Utrecht en voorzitter van de Stuurgroep Groene Hart, en aan mevrouw M.H. Schultz van Haegen, wethouder Toerisme van de gemeente Leiden en tevens lid van de Stuurgroep Het Geheim van Holland.

Advertentie

Leiden schultz


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×