Antivirusbedrijf verlaat Leiden

Het Europese hoofdkantoor van computerbeveiliger Symantec verhuist in juli van Leiden naar Dublin. Het Amerikaanse bedrijf wil de Europese activiteiten concentreren op één locatie. Door de verhuizing vervallen 130 banen in Leiden. Alleen de verkoopafdeling, goed voor dertig medewerkers, blijft achter.

De medewerkers van de andere afdelingen krijgen hetzelfde werk in Dublin aangeboden. Symantec organiseert reizen naar Ierland voor medewerkers en hun familie. Ze kunnen dan alvast een kijkje nemen op de nieuwe werkplek. Wie in Nederland wil blijven, kan gebruik maken van een ontslagregeling, waarbij tevens geholpen wordt bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×