Getuigenoproep politie

Zondagnacht iets voor 04:30 uur is op de Lage Rijndijk een 19-jarige man uit Leiderdorp geslagen. De man fietste met drie vrienden over de Lage Rijndijk in de richting van zijn woonplaats toen hij door twee mannen op een brommer werd ingehaald. De brommerrijders stopten en begonnen zonder duidelijke aanleiding de man te slaan waardoor hij viel. Ook daarna ging het slaan nog door. Het gaat om twee blanke mannen op een brommer van het type Thomos. Eén van de mannen droeg een pruik met lang zwart haar. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het LUMC gebracht en zal nog aangifte doen. Wanneer mensen menen de twee daders gezien te hebben, wordt hen verzocht contact op te nemen met de politie in Leiden. De politie in Leiden is bereikbaar op het telefoonnummer (0900) 8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×