Mishandeling op Haarlemmestraat

Zondagnacht rond 02:30 uur is een 17-jarige man uit Lisserbroek op de Haarlemmerstraat in Leiden zonder enige aanleiding geschopt en geslagen door een groep onbekende jongens. Hij liep met een 18-jarige neef uit Zoetermeer in de richting van het centrum toen ze het groepje, dat in tegengestelde richting liep, tegenkwamen. Zonder enige aanleiding kreeg de man klappen. Toen zijn neef wilde ingrijpen, kreeg hij ook een klap waarop hij besloot hulp te gaan halen. De man uit Lisserbroek werd geschopt en geslagen. Een op de fiets passerend meisje van 15 jaar stopte, waarop de groep afhaakte. Het meisje heeft eerst hulp verleend tot de ambulance kwam. Gelukkig bleek het letsel mee te vallen. De politie heeft de daders niet meer in de omgeving gezien. Beide mannen hebben aangifte gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×