Twee aanhoudingen na inbraak

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een restaurant aan de Boisotkade. Er waren twee meldingen van glasgerinkel binnengekomen. De politie nam poolshoogte en zag twee mannen op de Raamsteeg. Een fietste en de ander rende naast de fiets en hield op de bagagedrager een kluis vast. Toen de politie dichterbij kwam, liet hij de kluis vallen en gingen ze er elk afzonderlijk vandoor. De een kon op de St. Jacobsgracht, de ander op de Geregracht aangehouden worden. Het gaat om een 17-jarige en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×