Reunie lagere school Terweeweg in Oegstgeest

Leerlingen van het schooljaar 1950-1951 van de 4e klas van de Openbare Lagere School aan de Terweeweg in Oegstgeest proberen een reunie te houden. Onderwijzer was de Heer A.J.Knobbout en hoofd van de school Dhr. Van Leeuwen. Het initiatief is van twee leerlingen die elkaar toevallig weer tegenkwamen. Er wordt nog gezocht naar een flink aantal klasgenoten uit die tijd.

Er wordt in elk geval nog gezocht naar de volgende personen. Bennie Klein. Jan Vos, Wim Zimmer, Peter Smit, Dirk Driessens, Hennie Vermond, Arie v.d. Mark, Wim v.d. Heiden, Jan Willem Demminie, Eric Keuning, Judith van Rooyen, Erik Dankmeyer, Coby van der Hoondert, Henk v.d. Bosch, Dinus Bol, Paul Pulle, Rudi Pauli, Willy Andela, Lineke van Vliet, Jan v.d. Steen en Jan Bakker. Van de volgende oud-leerlingen zijn de adresgegevens inmiddels bekend. Helmut Horz, Wim Beukman, Dick v.d. Veur, Hans Rijnbende, Onno Cosijn,, Eddy Schuddel (Zuid-Afrika) Wim Jonk, Beppie Veerman en Wim Hoogerdijk. De mensen die nog gezocht worden kunnen contact opnemen met Wim Hoogerdijk, Zangvogelstraat 29, 4451 CD Heinkenszand, tel. 0113-562763, e-mail wimjean@zeelandnet.nl Op deze pagina staan nog enkele schoolfoto`s uit die tijd.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×