Schoonmaakactie Sara de Bronovoplein

Buurtcommissie Vlek 18 verzorgt aanstaande zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur een schoonmaakactie op het Sara de Bronovoplein. Zij doet dit in samenwerking met de politie, de Leidse Welzijnsorganisatie en de sectoren Wijkbeheer en Stedelijk Beheer van de gemeente Leiden.

Tijdens de actie worden het Sara de Bronovoplein, de Anna Reynvaanstraat, de Zuster Meijboomstraat en de Diaconessenstraat extra geveegd en ontdaan van zwerfvuil en onkruid. Ook kunnen de bewoners hun grofvuil aanbieden. Tenslotte wordt het speeltoestel door de bewoners opnieuw geverfd. Ook voor de kinderen is een aantal activiteiten georganiseerd. Er hebben zich inmiddels negentig mensen opgegeven om mee te helpen hun woonomgeving op deze wijze op te knappen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×