Opening multifunctioneel clubgebouw hockeyclub Roomburg

Vrijdag zal wethouder Buijing (onderwijs, welzijn, zorg en emancipatie) de opening verrichten van het nieuwe clubgebouw van de Leidse Hockey Club Roomburg. Het gebouw van de hockeyclub zal niet alleen dienst doen als clubgebouw, maar ook andere functies vervullen. Zo huurt de Leidse Welzijnsorganisatie (LWO) een deel van het gebouw om er activiteiten te verzorgen.

Daarnaast is het de bedoeling dat er buitenschoolse opvang in het pand wordt ondergebracht. Ouders uit de buurt, verenigd in de stichting ’t Kasteel, hebben samen met de hockeyclub het initiatief daartoe genomen. Tijdens de opening van het clubgebouw zullen wethouder Buijing, LWO, hockeyclub Roomburg en stichting ’t Kasteel een intentieverklaring ondertekenen, waarin zij afspreken om 40 kindplaatsen te realiseren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×