Grote verkeerscontrole op N11

De politie Hollands Midden heeft vrijdagmorgen een grote verkeerscontrole gehouden op de N11 bij Zoeterwoude-Rijndijk. Bij de controle waren van de politie de verkeersdienst, het Milieu Handhavingsteam, stagegroepen van de opleidingsschool en het team Leiderdorp aanwezig. Verder namen ook de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de douane, Rijkswaterstaat en de Rijksverkeersinspectie aan de actie deel.

Tijdens de controle werd gelet op uiteenlopende aspecten zoals; documenten, valse chassisnummers van de motorvoertuigen, technische staat, lading, vergunningen, gewicht van aanhangers, vrachtwagens en trailers. In totaal werden acht processen verbaal opgemaakt voor een gescheurd chassis van een trailer (vrachtwagen met trailer combinatie), opgave onjuiste km-standen op documenten door een vrachtwagenchauffeur, een loszittende trekhaak bij een auto met aanhang (2), onjuist aangekoppelde losbreekreminrichting bij een aan een auto aangekoppelde aanhangwagen (2), geen verzekering op een handelaars kenteken, een gladde band, de technische staat van een personenauto. Dit voertuig werd overgebracht naar de sloop. Naast deze processen verbaal werden twee kenteken-/registratiebewijzen ingenomen. De politie heeft ook vier keer proces-verbaal opgemaakt voor het rijden over een verdrijvingsvlak.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×