Nieuw politiek radioprogramma

Radio Holland Centraal start op vrijdag 3 mei met een nieuw politiek discussieprogramma “Rondom de Raad”. Elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur wordt de lokale en regionale politiek besproken. Naast actuele onderwerpen is er wekelijks een kennismaking met een raadslid uit een van de gemeenten waar Holland Centraal uitzendt. Ook worden regelmatig thema-uitzendingen gemaakt.

De eerste uitzending van Rondom de Raad staat in het teken van het “dualisme”. Wat is het precies en hoe bevalt het in praktijk. Daarover praten Dirk van den Bosch (GroenLinks Leiden) die in de commissie zat die in Leiden de invoering van het dualisme voorbereid heeft en Cees Verburg, fractievoorzitter van D66 Lisse, die al maanden praktijkervaring heeft met de nieuwe manier van besturen. Verder in de uitzending aandacht voor de college-onderhandelingen in Leiden, een column van het Leidse ex-D66 raadslid Egon Snelders en een gesprek met Wim Meijles (Voorhouts Belang) over de rol van lokale partijen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×