Jaarverslag Streek-Dierentehuis Leiden Stevenshage

Het jaar 2001 is voor de dieren van Stevenshage een goed jaar geweest is, aldus het dierenasiel in het jaarverslag. Uit het financiële verslag blijkt wel dat er mogelijk tekorten op komst zijn. Voor 2002 gaat het om € 10.437. In 2001 nam het aantal opgenomen dieren toe met 120 dieren ten opzichte van het jaar 2000. Het totaal aantal opgenomen zwerf- en afstandsdieren kwam hiermee op 1090. Via de website van Stevenshage konden dieren sneller worden geplaatst bij een nieuwe eigenaar.

Zoals ieder jaar, bij het aanbreken vakantieperiode, raakt het Streek-Dierentehuis weer overvol met afgedankte dieren. Ook dit jaar zullen weer veel dieren de dupe worden van de vakantie van hun baas. Het advies: zorg goed voor uw huisdier en regel vooral tijdig een vakantieadres of pension. Streek-Dierentehuis heeft een pensionafdeling waar huisdieren deskundig en met zorg opgevangen worden. Er moet wel tijdig gereserveerd worden voor een (logeer)plek.

Leiden stevenshage


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×