Lange files op A4 na aanrijdingen

Op de A4, even voorbij Zoeterwoude, zijn zondagmiddag drie ongelukken gebeurd. In de richting Den Haag, bij de afslag Zoeterwoude-Rijndijk, reden vijf auto`s op elkaar. Daarbij vielen drie gewonden. De aanrijding is vermoedelijk ontstaan toen automobilisten remden voor overstekende eenden. Honderd meter achter het eerste ongeluk botste nog eens twee auto`s op elkaar. Daarbij viel één gewonde.

Alle slachtoffers zijn overgebracht naar het LUMC in Leiden. Kijkers aan de andere kant van de A4 zorgen nog voor een kop-staart-botsing, maar hierbij vielen geen gewonden. Door de ongelukken ontstonden er in beide richtingen lange files.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×