Hoofdkwartier Eurodusnie aangevallen

Vrijdagavond rond tien uur is het pand van Eurodusnie aan de Boerhaavelaan aangevallen door een groep van acht tot tien mannen die met stenen en andere zware voorwerpen de ramen hebben ingegooid. Dat laat Eurodusnie weten in een persverklaring. Ook bij het tweede pand van de radicale actiegroep aan de Koppenhinksteeg, deed zich een incident voor. Daar werd een ruit ingegooid.

In één van de kamers is binnengedrongen en zijn vernielingen aangericht. Eurodusnie heeft aangifte gedaan bij de politie. Deze was binnen tien minuten ter plaatse, maar heeft de daders niet meer aangetroffen. In het andere pand van Eurodusnie, waar onder andere de Weggeefwinkel gevestigd is, is een grote winkelruit ingegooid. De panden worden door het Eurodusnie collectief beveiligd. De Weggeefwinkel gaat op zaterdag gewoon open.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×