Mishandeling bij station

In de nacht van zondag op maandag, om 04.00 uur, heeft er op de Bargelaan aan de achterzijde van het station in Leiden een mishandeling plaats gevonden. Een 18-jarige man uit Leiden reed op zijn fiets aan de achterzijde van het station toen hij zag dat een man een jongen tegen een muur aan dreef en hem meerdere klappen verkocht. De 18-jarige man wilde het slachtoffer uit zijn benarde situatie helpen en begon zich te bemoeien met de vechtpartij. Bij een woordenwisseling kon het onbekende slachtoffer ontkomen. Hierna richtte de agressieve man zich tegen de 18-jarige man en begon hem te slaan. De inmiddels gealarmeerde politie kon de mannen uit elkaar halen. De 18-jarige is met letsel aan zijn gezicht behandeld in het ziekenhuis en heeft aangifte gedaan. De agressieve man, een 45-jarige man uit Oegstgeest, is door de politie aangehouden. De man is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal in het vooruitzicht.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×