Mogelijke inbreker vrij na gebrek aan bewijs

De politie hield zondagnacht een 24-jarige man in zijn woning in Leiden aan. De man werd er van verdacht dat hij anderhalf uur daarvoor zou hebben ingebroken bij een automobielbedrijf aan de Hoge Rijndijk in Leiden. Daarbij zouden enkele velgen voor auto’s zijn gestolen. Bij de inbraak was door een getuige nog een tweede man gezien. Beiden reden weg in een auto. De getuige gaf deze gegevens door waarna de politie de man kon aanhouden. Na onderzoek kon de inbraak niet teruggebracht worden op de verdachte. In de loop van de zondagmiddag werd de verdachte op last van de officier van justitie weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×