Bart de Graaff overleden

Bart de Graaff, televisiemaker en oprichter en voorzitter van BNN, is vandaag (zaterdag) op 35-jarige leeftijd overleden. Een paar weken geleden werd hij opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum. Afgelopen week werd nog gemeld dat hij herstellende was van een operatie. BNN heeft voor zondag alle tv-programma`s laten vervallen, ook de website is offline gehaald. Wel is er een condoleance-register geopend

Bart de Graaff werd ruim drie weken geleden opgenomen in het ziekenhuis met een buikvliesontsteking. Deze ontsteking was nagenoeg onder controle toen vorige week bleek dat deze een gaatje in zijn dunne darm had veroorzaakt. De artsen konden dit afgelopen woensdag verhelpen door een deel van zijn dunne darm te verwijderen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×