Overval op cafehouder

Op maandag 27 mei rond 23.45 uur werd een 32-jarige caféhouder uit Leiden bij zijn zaak aan de Narmstraat overvallen. De caféhouder ging het café uit nadat hij door het raam een bekende van hem zag. Buiten werd hij onmiddelijk door hem in een hoek gedrukt. Onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen eiste de man geld van hem. De caféhouder ging daarop naar binnen met in zijn kielzog de overvaller en gaf hem een geldbedrag uit de kassa.

Klanten die in de zaak aanwezig waren en er getuige van waren, bemoeiden zich op een gegeven moment met de zaak. Daarop vertrok de man in de richting van het Kort Galgewater. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×