Internetstation bestaat een jaar

Een jaar geleden werd in buurthuis `t Spoortje in Leiden-Noord een zogenaamd `digitaal trapveldje` geopend. In het internetcafe hebben inmiddels 300 wijkbewoners een cursus gevolgd. Vijftig mensen meldden zich aan als vrijwilliger. Het 1-jarig jubileum wordt aanstaande zaterdag met de hele wijk gevierd. De feestelijke afsluiting wordt gedaan door wethouder van Grote Steden Beleid Mohammed Rabbae. Hij onthult dan het Wijkportret.

Programma 1 juni: 13.00 – 16.00 uur – Workshops in de bibliotheek (vrije inloop) Hierbij kunnen mensen leren met een computer te werken – Workshops door de HCC (Hobby Computerclub) over zelf sleutelen aan je pc. – “Je kop op een flop” Laat jezelf digitaal op de foto zetten. – internetspelletjes in het internetstation. – Workshop Breakdance door jongens uit de buurt. – striptekenen. – buttons maken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×