Burgemeestershamer nog spoorloos

De voorzittershamer van de Leidse burgemeester is nog niet terecht. Onbekenden namen de hamer weg na de rumoerige gemeenteraadsvergadering waarin burgemeester Postma zijn aftreden bekend maakte. Waarnemend voorzitter Alexander Geertsema (VVD raadslid) zou volgens de daders niet goed op de hamer gepast hebben. Geertsema kreeg thuis een anonieme brief waarin de diefstal werd opgeeist door studenten. Geertsema twijfelt er sterk aan of de daders inderdaad in die hoek gezocht moeten worden.

De `studenten` die de burgemeestershamer hebben weggenomen, willen deze op ludieke wijze aan Geertsema teruggeven. Deze is `tot op zekere hoogte` bereid om daaraan mee te werken. Overigens hebben de daders aangegeven dat ze de hamer alleen terug willen bezorgen op een manier waarbij ze zelf onherkenbaar blijven. Geertsema twijfelt er daarom sterk aan of de daders inderdaad uit de hoek van zijn `studentenvrienden` komen. Aan wie hij dan wel denkt, laat hij in het midden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×