Inbreker op heterdaad betrapt in makelaardij

De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag rond 04.20 uur in een makelaardij aan de Molenwerf een 35-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aan. De man wordt er van verdacht te hebben ingebroken. In de makelaardij stond al een laptop klaar om mee te nemen. Agenten waren na een melding van een beveiligingsbedrijf naar het pand gegaan. Een beveiligingsmedewerker had het pand in afwachting van de politie onder controle gehouden. Het vermoeden bestond dat de inbreker zich nog in het pand zou bevinden. Agenten doorzochten daarop het pand en troffen de verdachte achter een schuifwand aan. Hij is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×