Politie zoekt getuigen scooterdiefstal

De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal van een bromscooter op woensdag 29 mei even voor 16.30 uur. Een 17-jarige Leidenaar heeft aangifte gedaan van de diefstal. De Leidenaar was aan het pinnen op het Ina Boudier-Bakkerplein toen de bromscooter die op enige afstand van hem stond werd weggenomen. De Leidenaar zag twee jongens van ongeveer 17 jaar de scooter starten en ermee vandoor gaan. Zij reden weg in de richting van het park achter het Ina Boudier-Bakkerplein.

De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal van deze blauwe scooter van het merk Kymco, type DJ Yes. Getuigen kunnen tijdens kantoortijden contact opnemen met het wijkbureau Stevenshof, telefoonnummer 071 – 5258000.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×