Leidenaar rijdt sloot in

Een 27-jarige automobilist uit Leiden belandde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 05.00 uur met zijn auto in een sloot naast de afrit van de Rijksweg 44. De jongeman ging er op de Langebrug met zijn auto als een speer vandoor nadat agenten hem over zijn rijgedrag wilden aanspreken. Met hoge snelheid reed hij door de binnenstad in de richting van de snelweg. In een bocht van een afrit raakte hij van de weg en belandde in de sloot.

Hij ging er daarna zwemmen en lopend vandoor om uit de handen van de politie te blijven. Echter te vergeefs. Agenten troffen de man even later ongedeerd aan. Hij onderging aan het bureau een ademanalyse. De uitslag daarvan was 830 ug/l. In het verkeer is 220 ug/l. de limiet. De politie vorderde het rijbewijs van de verdachte in. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×