Pas in de kleine uurtjes verlieten Lemstra en zijn vrouw het Leidse stadhuis na de eerste raadsvergadering onder zijn leiding.

Lemstra wil vooral coach zijn

De nieuwe burgemeester Lemstra toonde zich bij zijn installatie, dinsdag in de Leidse gemeenteraadsvergadering, opgetogen over het hartelijke welkom dat hij en zijn vrouw in Leiden hadden gekregen. “U zegt niet alleen dat ik welkom ben, ik ervaar dat ook echt zo”, aldus de kersverse burgemeester.

Nadat verschillende fracties de loftrompet over hem hadden gestoken nam Lemstra zelf het woord. “Leiden heeft een imagoprobleem en daar gaan we wat aan doen”, zo sprak hij strijdlustig. “Toen ik de afgelopen tijd mensen vertelde dat ik naar Leiden ging zag je vaak dat de lippen gingen trillen en werd ik meewarig aangekeken”. Het is nu tijd om te zorgen dat Leiden positief bekend komt te staan in de regio en in het land, aldus Lemstra die verder zei vooral een `coach voor een goed team` te willen zijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×