Nieuwe openingstijden Burgerzaken teruggedraaid

Nog geen week geleden liet de gemeente Leiden weten dat de afdeling Burgerzaken per 3 juni nieuwe openingstijden heeft. Een duidelijk gepikeerde wethouder Hillebrand (PvdA) liet dinsdag tijdens de raadsvergadering weten dat die weer worden teruggedraaid.

“Die openingstijden zijn een bevoegdheid van het college en we hebben daar helemaal geen besluit over genomen,” aldus Hillebrand die duidelijk maakte dat het college de net ingevoerde nieuwe tijden helemaal niet ziet zitten. “We draaien dat dan ook terug”. Wanneer de oude tijden weer gaan gelden is nog niet bekend.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×