Getuigenoproep politie

Een onbekende scooterrijder is woensdag 5 juni rond 22.20 uur doorgereden na een ongeval op het Noordeinde. Getuigen verklaarden dat de man een voetganger, een 67-jarige Leidenaar, had geraakt die vanaf de Oude Varkenmarkt het Noordeinde wilde oversteken. Deze had hierbij geen goed uitzicht vanwege een busje dat op de hoek stil stond. De scooterrijder zou geprobeerd hebben de man te ontwijken, is vervolgens gevallen en heeft de voetganger geraakt. De Leidenaar moest met een hersenschudding en kneuzingen naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp worden gebracht. Na enige tijd is de scooterrijder weer op zijn scooter gestapt en is richting Haagweg vermoedelijk de Rembrandtstraat ingereden. De scooter is volgens getuigen oranje met zwart, maar kan ook een gele kleur hebben. De scooterrijder is ongeveer tussen de 17 en 20 jaar oud, 1.70 meter lang en heeft zwart krullend haar. Mogelijk heeft hij bij de botsing beenletsel opgelopen. De politie wil graag met de scooterrijder in contact komen, telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×