Jeugdconferentie in Leidse Volkshuis

Maandag 10 juni wordt in het Volkshuis de Conferentie Jeugdparticipatie en Jongereninformatie “Denken, Doen & Doorgeven” gehouden. Deze wordt georganiseerd in opdracht van de provinciale Werkgroep Regiovisie Jeugd Zuid-Holland Noord. Werkgroep-voorzitter burgemeester van Zon (Lisse) opent de conferentie.

Op de conferentie zullen gemeenten uit de regio ervaringen en kennis uitwisselen die ze hebben opgedaan bij de planning en uitvoering van hun jeugdbeleid. Vooral de manier waarop jongeren daarbij zelf zijn betrokken, krijgt veel aandacht. De conferentie wordt afgesloten met een forumdiscussie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×