Voorschotense Oldtimer Vereniging zoekt deelnemers

Op zondag 15 september wordt door de Voorschotense Oldtimer Vereniging tijdens “Het Weekend van Voorschoten” voor het negende achtereenvolgende jaar de traditionele Oldtimerdag georganiseerd. Ook dit jaar worden er weer grote aantallen klassieke voertuigen verwacht. Alle bezitters van klassieke automobielen, motorfietsen en (brom)fietsen kunnen gratis aan de Oldtimerdag deelnemen.

Op het programma staan o.a. een toerrit door Voorschoten en omliggende gemeenten en een bezichtiging van de voertuigen in het oude historische centrum van Voorschoten. Een deskundige jury zal de voertuigen beoordelen, aansluitend zal een prijsuitreiking plaatsvinden. Verder zal er een Concours d’Elegance door het centrum worden gehouden en zijn er volop mogelijkheden om te winkelen of zich te verpozen op een van de vele gezellige terrasjes. Ook voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd en uiteraard zal ook de muziek niet ontbreken. De deelname aan dit evenement is geheel gratis en de inschrijving loopt tot 1 september a.s. Voor oldtimerclubs en organisaties die actief zijn op het gebied van klassieke automobielen bestaat bovendien de mogelijkheid zich te presenteren met een eigen stand. Nadere informatie kan worden verkregen bij de secretaris, de heer P.F.M. Kampshoff, tel. 071-5724640. E-mail: pfm.kampshoff@hetnet.nl Meer informatie over “Het Weekend van Voorschoten” op: www.voorschotenonline.nl.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×