Dronken man weigert blaasproef

De politie heeft zaterdag om 01.30 uur een 27-jarige automobilist uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed. Agenten zagen de automobilist tegen het verkeer in al slingerend en met hoge snelheid rijden over de 2e Binnenvestgracht. De bestuurder stopte op de Oude Singel waar agenten een blaasproef afnamen. De bestuurder weigerde om mee te werken aan de blaasproef. Toen de agenten overgingen op de aanhouding verzette hij zich hiertegen. Op het bureau gaf een blaastest uiteindelijk een uitslag aan van 630 ug/l. Tegen de automobilist wordt proces verbaal opgemaakt. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod van zeven uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×