Twee arrestaties na steekpartij bij station

De politie heeft twee mannen uit Leiden, 34 en 37 jaar, aangehouden op verdenking van geweldpleging. De 37-jarige Leidenaar werd met een slagaderlijke bloeding in de arm aangetroffen voor het Centraal Station. Hij wees de tweede man aan als de dader.

Deze tweede man, de 34-jarige Leidenaar, ging er op de brommer vandoor. Hij werd na een korte achtervolging ter hoogte van de Transvaalhof aangehouden. Volgens een getuige zouden de beide mannen om onbekende redenen ruzie met elkaar gekregen hebben, waarbij de 37-jarige verdachte de ander met een fietsketting en een ijzeren staaf zou hebben geslagen. Hierop zou de 34-jarige verdachte met een steekvoorwerp hebben gestoken. De 37-jarige Leidenaar is naar het LUMC gebracht voor behandeling en daarna evenals de andere verdachte naar het politiebureau overgebracht.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×