Straatmuzikantenconcours zoekt deelnemers

Het Gouden Pet Festival is inmiddels wijd en zijd bekend als het leukste en gezelligste straatmuziekconcours van Nederland. Eén keer per jaar wordt op iedere straathoek van Leiden gemusiceerd. Koren, close harmony groepen, folksingers met een gitaar, smartlapzangers begeleid door accordeon, rijp en groen talent laat zich horen aan een enthousiast publiek. Aan het eind van de dag treden zes finalisten – uitverkoren door een deskundige jury – op het Stadhuisplein voor het voetlicht, waarna jury en publiek bepalen wie de winnaar van de Gouden Pet is. Het reglement, meer informatie en het inschrijfformulier staat op de website van de Gouden Pet.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×