Twee aanhoudingen na mishandeling

Dinsdagavond is in de Lange Scheistraat in Leiden een man uit Noordwijk gewond geraakt toen hij door twee Katwijkers in zijn gezicht werd geschopt. De daders zijn aangehouden. De 20-jarige Noordwijker werd in een cafe door twee Katwijkers van 24 en 29 jaar aangesproken omdat zij nog geld van hem tegoed hadden. Hierna ontstond de vechtpartij waarbij de Noordwijker door het tweetal tegen zijn gezicht geschopt werd.

De Noordwijker heeft aangifte gedaan en is in het ziekenhuis behandeld voor verwondingen aan zijn gezicht. De twee Katwijkers zijn een half uur later door de Katwijkse politie aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×