Veiliger fietsen op de Plantage

Aanstaande maandag (17 juni) begint de gemeente met het verbeteren en aanleggen van fietspaden aan de Plantagelaan, het Utrechtse Veer en de Hoge Rijndijk. De aanpassingen moeten de verkeersveiligheid voor fietsers te verbeteren. De komende drie weken krijgt de Plantagelaan (tussen het Levendaal en de Hoge Rijndijk) fietspaden. De bushalte wordt verplaatst naar het Levendaal Tijdens de werkzaamheden is de Plantagelaan afgesloten voor alle verkeer. De omleidingen worden in de omgeving met borden aangegeven. Aansluitend is het Utrechtse Veer, het verlengde van de Zijlsingel tussen de Singelbrug en de Hoge Rijndijk, aan de beurt. Ook daar komen fietspaden. Tijdens de aanleg, die twee weken duurt, is dat deel van het Utrechtse Veer afgesloten voor autoverkeer. Borden in de omgeving geven de omleidingsroutes aan. Na de bouwvakantie volgt de aanleg van fietspaden aan de Hoge Rijndijk vanaf de Plantagelaan tot aan de kruising met de Meerburgerkade.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×