Bruidsparenmiddag op stadhuis

Maandag wordt in de Burgerzaal van het stadhuis de jaarlijkse bruidsparenmiddag gehouden. De gemeente heeft alle echtparen die 60 en 65 jaar getrouwd zijn uitgenodigd. In totaal zijn dat er 69. Van hen hebben 28 bruidsparen aangegeven dat ze komen. Loco-burgemeester Hillebrand zal ze om 14.00 uur welkom heten. Het programma van deze feestelijke bijeenkomst bestaat onder meer uit een filmvertoning en een muzikale show van de heer Perry Cavellot met liedjes uit de oude doos `Ik hou van Hollands`.

In Leiden zijn er dit jaar in totaal 208 bruidsparen die een felicitatie en attentie van de burgemeester hebben ontvangen of nog zullen ontvangen. Het Leidse beleid is dat het bruidspaar een felicitatie en attentie ontvangt bij het 50-jarig huwelijk. Daarna worden felicitaties ontvangen bij het 60- en 65-jarig huwelijk. Vanaf het 70-jarig huwelijk ontvangt het bruidspaar jaarlijks een attentie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×