Wat verwachten Leidenaren van de nieuwe burgemeester

Leiden is op zoek naar een nieuwe burgemeester. Woensdag 10 juli voert de gemeenteraad een discussie over de profielschets voor de burgemeester. Hierin komt te staan welke kwaliteiten en eigenschappen de burgemeester moet hebben. Als voorbereiding op die discussie wil de gemeenteraad graag van de inwoners horen welke kwaliteiten en eigenschappen van een nieuwe burgemeester zij belangrijk vinden.

Daarom nodigt de gemeenteraad de Leidenaren uit hun mening te geven, zodat de raadsleden daarmee rekening kunnen houden bij het opstellen van het profiel en bij de gesprekken met kandidaten komend najaar. Stuur uw reactie voor 1 juli aanstaande naar de gemeente Leiden, afdeling BD-com, postbus 9100, 2300 PC Leiden, met de vermelding `profielschets` op de linkerbovenhoek van de envelop. Reageren kan ook per e-mail of fax: profielschetsburgemeester@leiden.nl / 071-5165023.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×