Kettingbotsing op A4

Bij een aanrijding op de A4 richting Amsterdam zijn zondagmiddag vijf auto’s betrokken geraakt. Een 25-jarige man uit Papendrecht kon niet meer op tijd stoppen toen het verkeer voor hem remde. Hij probeerde naar rechts uit te wijken maar kon een aanrijding met zijn voorganger, een 33-jarige Hagenaar, niet voorkomen. Een 20-jarige Amsterdamse die achter de Papendrechter reed, kon eveneens een aanrijding met de Hagenaar niet meer voorkomen. Door de klap reed de Hagenaar tegen zijn voorganger, een 59-jarige Leiderdorper aan die op zijn beurt tegen zijn voorganger, een 32-jarige vrouw uit Purmerend, reed. Een inzittende van de Papendrechter, een 35-jarige Rotterdamse had last van haar nek. Op het moment an de botsing gold er op de weg een snelheidsbeperking. De matrixborden gaven 50 km/uur aan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×