Ruzie rond sieraadverkoop

Een 27-jarige man uit Leiden kreeg maandagmiddag ruzie met een hem onbekende man. De Leidenaar stond op de Oude Rijn toen hem een gouden sieraad te koop werd aangeboden. Tijdens het gesprek dat volgde, griste de verkoper de zonnebril van het hoofd van de Leidenaar. De Leidenaar en een getuige zetten daarop hun fietsen voor de twee auto’s waar de verkopers kennelijk mee waren. Zij lieten zich echter daardoor de weg niet versperren en reden op het tweetal in. Eén auto wist daardoor inderdaad te ontkomen. De andere auto werd het wegrijden belet doordat de Leidenaar de autosleutels uit het contact van de verkoper wist te trekken. De ingeseinde politie heeft de man, een 50-jarige man uit Boekarest, aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×