Bejaarde dronkaard aangehouden

Vrijdagavond om 21.00 uur is een 70-jarige man uit Leiden aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Agenten hadden de man even daarvoor slingerend zien rijden op de Geversstraat in Oegstgeest. Toen de agenten de man een stopteken gaven reageerde hij niet. De man reageerde ook niet op het aandoen van het zwaailicht en sirene van de politieauto. Toen de man voor het rode verkeerslicht op het Schuttersveld stopte konden de agenten de man staande houden. De man blies op de alcoholtester een A-indicatie. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Op de ademanalyse blies de man 460 ug/l. De man kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×