Tonnen extra voor RTV West

De Provincie Zuid-Holland heeft de subsidie voor de regionale omroepen Radio TV West en RTV Rijnmond verhoogd. Het jaarlijkse subsidiebedrag is met ruim 200.000 euro opgeschroefd tot zeven miljoen euro per jaar. Ook verstrekt de Provincie Zuid-Holland aan RTV West een eenmalige verhuissubsidie van ruim 600.000 euro. Radio en TV West zitten sinds begin deze maand samen in een nieuw pand in Den Haag. Aanstaande zaterdag wordt dit gebouw officieel geopend. Ter vergelijk; de lokale omroep Holland Centraal moet het in totaal met zo`n 200.000 euro per jaar doen, waarvan minder dan de helft uit subsidie komt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×